Kjøpe Synthetix: Flott guide (2024 oppdatering)

Kjøpe Synthetix (SNX)? Eller vil du bare finne ut hva Synthetix er for en kryptovaluta? Synthetix er basert på teknologien bak Ethereum, og er uten tvil en av de spennende kryptovalutaene, også kjent som Tokens, som har blitt laget. Mer enn 30 millioner dollar er solgt av Synthetix på rekordtid, noe som vitner om hvor godt Synthetix har blitt mottatt.

Prisen på Synthetix bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10 % pris fall/økning på en dag er ikke unormalt for Synthetix.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Synthetix!

KJØP SYNTHETIX HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første Synthetix steg-for-steg

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe SNT, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

KJØP SYNTHETIX HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er Synthetix?

Synthetix (SNX) ble opprettet tilbake i 2017, og har i dag blitt oppført med koden SNX. Grunnleggeren var Kain Warwick som skapte Synthetix basert på Ethereum-nettverket. I dette nettverket kan en SNX-eier motta innsatsbetalinger som takk for at du holder denne tokenen/kryptovalutaen flytende.

Synthetix-nettverket jobber med Ethereum ERC20 og har solgt for mer enn $30 millioner på kort tid. Det er mye sikkerhet i dette nettverket da det opprettholdes gjennom bruk av bevis-på-innsats-konsensus.

Med Synthetix har du en programvare som gir brukerne muligheten til å kunne prege de nye kryptovalutaene som etterligner de virkelige eiendelene som f.eks. amerikanske dollar, men også kryptovalutaer som Bitcoin.

For å lage disse syntetiske eiendelene trenger du en SNX og en Synths som kan etterligne alle eiendeler. Du må først skaffe deg en SNX og deretter sette den inn på Synthetix-plattformen, hvor du deretter vil få et nytt synth-token opprettet av plattformen du velger.

Det finnes utallige desentraliserte DeFi-mynter og her er Synthetix en spennende en av sitt slag. En Synthetix-bruker trenger ikke stole på en spesifikk institusjon eller person for å administrere kryptovalutaen, men kun koden som kryptovalutaen er skrevet i.

Med Synthetix kan brukere låse sine SNX-mynter, hvor de da vil ha rett til å motta deler av gebyrene som ligger på plattformen når myntene deres handles. Denne avgiften er vanligvis rundt 0,3 % av en børs som alle brukere som låser SNX-myntene vil motta.

I tillegg til at du som bruker av SNX har mulighet til å låse sin SNX for å motta deler av avgiftene, har du også rett til å motta «innsatsbelønninger» tilsvarende ytterligere SNX-brikke, som systemet automatisk deler ut til brukere som låse tokens for å lage synths. Antall tokens bestemmes av programvarereglene som er opprettet i koden, hvor det totale antallet SNX-er er designet for å øke betydelig i løpet av de kommende årene.

Vurderer du å investere i andre kryptovalutaer kan du lese vårt innlegg om hvordan du kjøper kryptovalutaen din her .

Er syntetikk en god investering?

Om Synthetix er en god investering er vanskelig å svare på da vi ikke kan spå fremtiden. Men Synthetix er en utrolig spennende kryptovaluta som gjør seg unik ved å la brukere låse sine SNX-tokens og dermed få en del av byttegebyrene. I tillegg kan du også tjene flere tokens, som er en annen grunn til at investorer i Synthetix enten vil kjøpe flere SNX-tokens eller bare vil beholde en del av porteføljen sin. Men som med alle andre kryptovalutaer er de ganske volatile, noe som også betyr at du må kjenne risikoprofilen din dersom du velger å investere i kryptovaluta.

Det er et stort potensial i Synthetix og deres teknologi, så vi kommer uten tvil til å følge det tett i fremtiden.

Se Synthetix-kurset i sanntid .

KJØP SYNTHETIX HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er Synthetix?

Synthetix er en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på Synthetix bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en Synthetix (SNX)?

Du kan kjøpe Synthetix på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene enda.Vi har skrevet en guide der du kan eie din første Synthetix innen 5 minutter.

Les vår guide for å kjøpe Synthetix

Hvordan investere i Synthetix?

Du kan investere i Synthetix enten ved å kjøpe en Synthetix direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på Synthetix. Dersom du ikke ønsker å bruke Synthetix som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Synthetix med kredittkort?

Du kan kjøpe Synthetix med kredittkort på nesten hvilken som helst kryptovalutabørs. Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Synthetix med kontooverføring?

Du kan kjøpe Synthetix med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På Coinbase handelsplattform kan du kjøpe Synthetix ved kontooverføring hvis du overfører minst $ 200

Må du betale skatt på Synthetix?

Når du som privatperson kjøper og selger Synthetix, anses det av Skatt som spekulasjon. Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å oppgi det på årsregnskapet når du har gevinst eller tap ved salg av Synthetix.

Hvordan heve Synthetix?

Hvordan du øker din Synthetix avhenger av hvordan du kjøpte dem. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Synthetix i banken?

Du kan ikke kjøpe Synthetix i de aller fleste danske banker. Noen individuelle banker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på Synthetix, men hvis du ønsker å eie en Synthetix må du finne en annen handelsplattform som f.eks. 
Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen