Klaytn Kurs i Sanntid (KLAY/NOK) & Kurshistorikk

klay-token
klay-token

Klaytn (KLAY)

Price
1.21

Prisen på Klaytn varierer avhengig av tilbud og etterspørsel. På denne siden ser du alltid oppdaterte Klaytn-kurs, slik at du alltid kan finne siste Klaytn (KLAY)-pris.

Les videre når vi dykker ned i prismeldingen for Klaytn.

KJØP KLAYTN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Klaytn kursgraf – Oppdatert i sanntid

KJØP KLAYTN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Her kan du se den historiske kursutviklingen for Klaytn.

Klaytn valutakurs er som enhver annen kryptovaluta, hvor kursen stiger og faller hver eneste dag. Du bør derfor følge med på Klaytn (KLAY) kurset daglig, for å se hvor kurset går.

Klaytn pris – Her kan du kjøpe Klaytn

image 57

Klaytn prisen endres daglig, og det er derfor viktig at du følger nøye med på prisen dersom du ønsker å handle Klaytn. Det er også viktig at du velger å kjøpe kryptovaluta på en handelsplattform hvor du kan se siste Klaytn-kurs, i tillegg til de andre parameterne nedenfor:

 • Velg handelsplattformen med de laveste gebyrene og provisjonene
 • Velg en plattform som har det beste utvalget av kryptovalutaer
 • Sørg alltid for å velge en plattform med kurs oppdatert i sanntid

Du kan enkelt kjøpe Spark fra en handelsplattform. Det er mange å velge mellom, men våre utvalgte favoritter er Firi, Saxo Bank og Capital.com . Her får du fordelaktige handelsgebyrer, og ikke minst oversiktlige verktøy for analyse. Kom i gang med shopping nå!

 • Firi toplist stb
  Vurdering
  Hva vi tror
  • Enkel og rask registrering
  • Troverdig og trygt
  • Kjøp av digital valuta med norske kroner
  Kostnad per handel 0,5 % spredning på både kjøp og salg. Minimumsinnskudd Fra 0 kr. Mobil App Store
  8/10
  KJØP KRYPTO Les anmeldelse Husk at kjøp og salg av kryptovaluta innebærer høy risiko.
  Historisk avkastning aldri er noen garanti for fremtidig avkastning.
 • saxo toplist stb 2
  Vurdering
  Hva vi tror
  • Velg mellom 20.000 Aksjer, Kryptovaluta, Indekser, Valuta og Råvarer
  • Finn inspirasjon med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gjennom aksjesparekonto
  Kostnad per handel 0 kr. Minimumsinnskudd 0 kr. Mobil App Store
  7/10
  KJØP KRYPTO Les anmeldelse Alle investeringer foregår på egen risiko. Man kan risikere å tape sitt investerte beløp.

Hva bestemmer kurset på Klaytn?

Det enkle svaret er at Klaytn, som nesten alle andre kryptovalutaer, er drevet av tilbud og etterspørsel. Tilbud betyr antall tilgjengelige Klaytn, mens etterspørsel betyr antall interesserte. Så hvor mange mynter er det og hvor mange vil kjøpe Klaytn?

Jo færre mynter på markedet, og jo mer interessert, jo høyere er prisen. Tilsvarende vil et større tilbud og en lavere etterspørsel føre til lavere pris.

Så det er hovedsakelig tilbud og etterspørsel etter Klaytn som bestemmer prisen – men hva påvirker tilbud og etterspørsel ? Her spiller flere faktorer inn, men etterspørselen påvirkes av mediedekning, kjendismeninger, sosiale fora og den generelle publisiteten om Klaytn. Tilbudet styres enkelt og greit av antall mynter.

Disse faktorene påvirker Klaytn-prisen:

 • Tilbud og etterspørsel: Tilbud og etterspørsel er selve katalysatoren, dvs. hva som avgjør om prisen skal stige eller falle for Klaytn. Hvis etterspørselen er høy, vil prisen stige, men hvis etterspørselen er lav, vil prisen falle. Samtidig må Tilbudet (antall mynter) tas i betraktning. En krypto med stort tilbud (f.eks. Shiba Inu) vil mest sannsynlig ikke oppleve en så høy pris pr. Mynt som f.eks Bitcoin, hvor tilbudet er lavt.
 • Mediedekning / omdømme: Det finnes flere eksempler på hvordan mediedekning, omdømme, meninger til viktige personer og sosiale fora kan påvirke etterspørsel og dermed pris. Bitcoin opplevde sin beste vekst noensinne tidlig i 2021 som et resultat av Teslas nyheter om å godkjenne Bitcoin på sine elbiler, med flere som også ser veldig positivt på teknologien. Bitcoin ble med rette omtalt som fremtidens betalingsmetode, noe som fikk etterspørselen til å skyte i været. På samme måte førte negativ publisitet (Teslas fullstendige reversering av bitcoins-godkjenning, Kinas forbud mot gruvedrift, usikkerhet angående kryptovalutaens strømforbruk) etterspørselen og prisene til å stupe. Deretter har kryptovalutaen steget igjen på grunn av ny publisitet. Du kan følge den oppdaterte Bitcoin-kursen dagligog les artikkelen vår om kjøp av bitcoin . .
 • Gruvedrift / Antall mynter: Gruvedrift er en prosess for å verifisere transaksjoner, og dette gjøres ved å løse omfattende oppgaver. Personene som løser disse oppgavene blir belønnet med et visst antall mynter.

Det er viktig å forstå at faktorene ovenfor er nært beslektet. Du vet at i perioder med god mediedekning, sosiale fora og lignende vil etterspørselen etter Klaytn øke, noe som igjen vil føre til at prisen stiger. Tilsvarende vet du at negativ omtale, som Kinas forbud mot gruvedrift, vil føre til fallende etterspørsel og dermed fallende priser.

Klaytn prisutvikling – Vil prisen stige eller falle?

Ettersom prisen er drevet av ustabile faktorer som tilbud og etterspørsel etter Klaytn samt publisitet og omdømme, er det helt klart at prisen er ganske volatil. Disse faktorene gjør det imidlertid relativt vanskelig å forutsi kortsiktig prisutvikling. I perioder med mye publisitet rundt kryptovaluta og spesielt Klaytn, og spesielt positiv publisitet, kan du forvente sterk prisvekst. Er publikum derimot negativ, kan du forvente et prisfall.


Uansett er det viktig at selv med lovende fremtidsutsikter og sin betydelige posisjon i markedet, er det en investering med risiko. Historisk avkastning og fremtidige prognoser er ingen garanti for profitt. Her er risikoen for å tape penger like stor som å tjene penger.

Hvis du investerer er det derfor viktig å ikke bruke mer enn du kan tape og å holde deg oppdatert på prisutviklingen. Du vil da lettere sikre gevinster og forhindre tap.

Du kan også sjekke ut vår liste over de beste kryptovalutaene .

KJØP KLAYTN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål

Hva er valutakursen for Klaytn (KLAY)?

Prisen på Klaytn endres hvert sekund. Du kan se gjeldende kurs for Klaytn her

Hva bestemmer kurset på Klaytn?

Prisen på Klaytn bestemmes av tilbud og etterspørsel. Det betyr at jo flere som kjøper Klaytn, jo mer stiger prisen.

Hva koster en Klaytn?

Prisen på Klaytn er i stadig endring, men i vår artikkel kan du se prisen på Klaytn 100% oppdatert i sanntid.

Bør jeg kjøpe Klaytn?

Det avhenger av investeringsstrategien din. 
Du kan starte med å lese artikkelen vår om Klaytn og deretter se om det er en god investering for din strategi.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen