Sandbox Kurs i Sanntid (SAND/NOK) & Kurshistorikk

the-sandbox
the-sandbox

The Sandbox (SAND)

Price
4.86

I denne artikkelen finner du graf over Sandbox (SAND) Kurs og svar på hvilke faktorer som påvirker prisen.

Den virtuelle spillplattformen er for tiden en del av en av de heteste trendene på markedet. Metaverse, eller såkalte virtuelle samfunn hvor brukere kan kjøpe og selge digitale eiendeler, skape virtuelle land, sosialiseres og utvikle egne avatarer, har blitt svært populære.  Det er også ventet at populariteten skal øke ytterligere, og derfor tror kryptoeksperter verden over at Sandbox Crypto skal stige mye i årene som kommer. Les videre og se ekspertens Sandbox kurs prognose.

KJØP SANDBOX HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er The Sandbox?

 • The Sandbox er en virtuell plattform (Metaverse) hvor brukere kan spille, bygge, utvikle land, eiendom og avatarer. Her er det også mulig å sosialisere seg med andre brukere. Alt i alt er det et virtuelt samfunn.
 • Sandbox Crypto (SAND) er kryptovalutaen som brukes på spillplattformen. Med SAND kan du kjøpe en rekke digitale eiendeler og NFT-er.
 • The Sandbox games formål er å være en morsom plattform hvor du kan lære mer om blokkjedeteknologi og dets mange muligheter.
 • Sandbox Crypto ble lansert i august 2024 . Tross sin korte tid på markedet har den etablert seg blant de aller største målt i markedsverdi.
KJØP SANDBOX HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Sandbox kurs live – Slik har SAND pris utviklet seg

Kryptovalutaen ble lansert i august 2021 og da til en pris på 0,08 dollar. I skrivende stund er The Sandbox kurs 4,8 dollar, som tilsvarer en oppgang på 6000 prosent. Det er med andre ord en kryptovaluta med en merkverdig vekst, og det på rekordtid.

Likevel er det en kurs preget av hyppige svingninger og høy volatilitet. Siden toppnoteringen i november 2021 er prisen ned 43 prosent sammenlignet med den nåværende kurs, og det er heller ikke unormalt med prissvingninger på flere prosent på en og samme dag.

 • Firi toplist stb
  Vurdering
  Hva vi tror
  • Enkel og rask registrering
  • Troverdig og trygt
  • Kjøp av digital valuta med norske kroner
  Kostnad per handel 0,5 % spredning på både kjøp og salg. Minimumsinnskudd Fra 0 kr. Mobil App Store
  8/10
  KJØP KRYPTO Les anmeldelse Husk at kjøp og salg av kryptovaluta innebærer høy risiko.
  Historisk avkastning aldri er noen garanti for fremtidig avkastning.
 • saxo toplist stb 2
  Vurdering
  Hva vi tror
  • Velg mellom 20.000 Aksjer, Kryptovaluta, Indekser, Valuta og Råvarer
  • Finn inspirasjon med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gjennom aksjesparekonto
  Kostnad per handel 0 kr. Minimumsinnskudd 0 kr. Mobil App Store
  7/10
  KJØP KRYPTO Les anmeldelse Alle investeringer foregår på egen risiko. Man kan risikere å tape sitt investerte beløp.

Hva påvirker Sandbox kursmål?

På grunn av volatiliteten til kryptovaluta, også The Sandbox Crypto, er det viktig å sette seg inn og få en forståelse for hvilke faktorer som påvirker kursbevegelsene. Høyere volatilitet betyr også høyere risiko, som gjør det essensielt å forstå hva som forårsaker de til stadige bevegelsene. Med en grunnleggende forståelse kan du enklere sette en egen kursprognose, og på den måten redusere risikoen for tap og samtidig sikre gevinster. Særlig viktig er det om du skal aktivt spekulere i prisbevegelsene (trade).

SAND kurs påvirkes av:
 • Tilbud og etterspørsel: Tilbud og etterspørsel sier noe om antall mynter som er tilgjengelig og antall kjøpere. Flere kjøpere (høyere etterspørsel) tilsier en økende pris, mens færre kjøpere (lavere etterspørsel) tilsier synkende pris. Er også tilbudet lavt indikerer det større prisvekst enn når tilbudet er stort. Etterspørselen på The Sandbox coin er for tiden skyhøy.  
 • Hype, popularitet og sosiale trender: Hype, sosiale trender og popularitet er det som i størst grad påvirker etterspørselen. Dermed har sosiale medier stor påvirkningskraft på kursutviklingen. Opplever The Sandbox mye hype på sosiale medier og folk omtaler seg positivt om kryptoen, er det tenkelig at etterspørselen stiger og derav prisen. I motsatt tilfelle hvor omtalen er negativ, vil nok etterspørselen og prisen falle.
 • Nyheter om kryptoen og markedet generelt: En annen ting som påvirker etterspørselen er nyhetene og kryptomarkedets generelle utvikling. I mai 2021 ble det kjent at Kina ville forby all form for kryptoutvinning noe som førte til dramatiske kursfall i markedet. Derfor kan det lønne seg å følge med på nyhetene. Skulle nyhetene omtale kryptoen i positiv forstand vil prisen typisk stige, mens i motsatt tilfelle der omtalen er negativ vil prisen mest sannsynlig falle. Nylig ble det kjent at flere spillere på Sandbox Gamplay har investert millioner i digitale boliger. Slik nyheter kan føre til økende etterspørsel på kryptomyntene og derav prisvekst.   
 • Sandbox gameplay utvikling: utviklingen til kryptoen og spillplattformen har selvsagt også betydning. Hvor mange brukere er det på plattformen og hvordan fungerer blokkjeden i forhold til andre kryptovaluta? Typisk vil såkalte «gafler», altså nettverksoppdateringer, enten føre til mindre prisbevegelser alt etter hvor vellykket oppdateringen er.  
 • Gruvedrift: Gruvedrift er det som utvinner nye kryptovaluta. Det er altså dette som påvirker tilbudet. Et høyt tilbud tilsier en noe lavere pris mens et lavere tilbud tilsier høyere pris, men dette er naturligvis også påvirket av etterspørselen. Totalt finnes det 3 milliarder SAND-tokens, der 680 millioner av dem sirkulerer på markedet. Når nye coins utvinnes kan dette føre til at prisen faller noe på grunn av et større tilbud.
Sandbox Kryptovaluta. SAND Coin.

Sandbox kurs prognose – Kommer prisen til å øke i framtiden?

Googler du «Kursprognose Sandbox» vil du få opp masse resultat som viser at kryptoen kommer til å stige voldsomt i verdi. Flere kjente analysenettsted spår at kursen skal stige til både 50$ og 60$ i løpet av de neste fem årene, mens DigitalCoin skriver at det er en god mulighet for at kryptoen skal passere 100-dollargrensen innen 2030.  

Husk at slike prognoser ikke må vurderes som garantier for fremtiden, da de kun er basert på spekulasjon og antagelser. Ingen vet for sikkert, selv ikke de fremste ekspertene, hvordan prisen faktisk kommer til å utvikle seg. Særlig i et volatilt marked som kryptovaluta er det nærmest umulig å sette presise prognoser.

Når det er sagt, er det ikke uten grunn at flere av dagens eksperter spår vekst i fremtiden. Virtuelle verdener, åpne spill og nettbaserte samfunn (Metaverse) er noe som virker å falle i smak hos flere. Til og med Facebook, en av verdens største sosiale plattformer, har skiftet navn til Meta for å tydeliggjøre deres Metavers-satsning.

Siden The Sandbox også fungerer som et Metavers, og i tillegg inkluderer blokkjedeteknologi og de populære NFT-ene, er det langt fra utenkelig at prognosene blir til virkelighet. Den sterke veksten på flere hundre prosent siden lanseringen, indikerer dessuten at etterspørselen på The Sandboc coin skal fortsette å øke.

Oppsummering – Bør jeg kjøpe Sandbox?

Det er liten tvil om at The Sandbox er en spennende investering. Sandbox kurs kan allerede vise til enorm oppgang, samtidig som spillplattformen ekspanderer stadig vekk. Ifølge en markedsanalyse av investeringsbanken Morgan Stanley kommer vi til å kjøpe digitale eiendeler som klær og boliger for over 50 milliarder dollar i løpet av 2030.

Dette vil i så fall gagne The Sandbox kurs voldsomt, fordi kursutviklingen i stor grad påvirkes av Metaverse videre utvikling og ekspansjon. Skulle utviklingen fortsette i samme forrykende tempo som nå er det ikke godt å si hvor høyt SAND kurs kan stige. Men selv om potensialet er astronomisk høyt må du også forstå det er en risikabel investering. Kryptovaluta er nemlig volatile og uregulerte objekt, der også Sanbox møter tøff konkurranse fra lignende plattformer som Decentraland og Axie Infinity.

Du bør derfor gjøre grundige undersøkelser før du eventuelt velger å kjøpe The Sandbox. Er dette noe du tror kan stige i verdi og som vil ha betydning for fremtiden? Eller har du mer tro på andre kryptovaluta? Du bør også klargjøre mål og strategi med investeringen.

Er du allerede sikker i din sak og ønsker å investere? I artikkelen; Slik kjøper du Sandbox, kan du lære mer om hvordan du investerer i kryptovalutaen.

KJØP SANDBOX HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål

Hva er The Sandbox?

The Sandbox er en virtuell plattform hvor du kan kjøpe og selge digitale eiendeler og samhandle med andre spillere. Det er kjent som et «Metaverse».

Hva er Sandbox kurs i øyeblikket?

I skrivende stund er Sandbox kurs 4,8 dollar. Prisen endres imidlertid raskt.  

Hva påvirker SAND kurs?

Det er flere faktorer som påvirker kursen, deriblant tilbud, etterspørsel, sosiale trender, popularitet og gruvedrift.

Hvordan kjøpe Sandbox?

Du må først opprette konto på en handelsplattform. Vi anbefaler Coinbase. Deretter må du gjøre et innskudd før du kan investere. Ler mer om hvordan kjøpe Sandbox her.  

Er Sandbox en god investering?

Sandbox kurs har steget mye i verdi og det er ventet at kursen skal stige ytterligere. Nettbaserte samfunn blir stadig mer populære, som indikerer et godt vekstpotensial. Det er derimot en investering med risiko på grunn av høy volatilitet.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen