0x Kurs i Sanntid (ZRX/NOK) & Kurshistorikk

0x
0x

0x Protocol (ZRX)

Price
6.22

Prisen på 0x påvirkes av tilbud og etterspørsel. På denne siden ser du alltid oppdatert 0x kurs, slik at du alltid kan finne nyeste 0x (ZRX) pris.

Les videre og se prisprognosen for 0x.

KJØP OX HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

0x kursgraf – Oppdatert i sanntid

KJØP OX HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Her kan du se den historiske prisutviklingen for 0x.

0x valutakurs er som enhver annen kryptovaluta meget volatil, hvor kursen stiger og faller hver eneste dag. Du bør derfor holde et øye med 0x (ZRX) banen daglig, for å se hvor kursen beveger seg.

0x pris – Her kan du kjøpe 0x

0x prisen endres daglig, og det er derfor viktig at du holder godt øye med prisen dersom du ønsker å kjøpe 0x. Det er også viktig at du velger en handelsplattform hvor du kan se den siste 0x prisen. I tillegg er følgende parametere viktige ved valg av handelsplattform:

 • Velg handelsplattformen med de laveste gebyrene og provisjonene
 • Velg en plattform som har det beste utvalget av kryptovalutaer
 • Sørg alltid for å velge en plattform med kurs oppdatert i sanntid

Du kan enkelt kjøpe Spark fra en handelsplattform. Det er mange å velge mellom, men våre utvalgte favoritter er Firi, Saxo Bank og Capital.com . Her får du fordelaktige handelsgebyrer, og ikke minst oversiktlige verktøy for analyse. Kom i gang med shopping nå!

 • Firi toplist stb
  Vurdering
  Hva vi tror
  • Enkel og rask registrering
  • Troverdig og trygt
  • Kjøp av digital valuta med norske kroner
  Kostnad per handel 0,5 % spredning på både kjøp og salg. Minimumsinnskudd Fra 0 kr. Mobil App Store
  8/10
  KJØP KRYPTO Les anmeldelse Husk at kjøp og salg av kryptovaluta innebærer høy risiko.
  Historisk avkastning aldri er noen garanti for fremtidig avkastning.
 • saxo toplist stb 2
  Vurdering
  Hva vi tror
  • Velg mellom 20.000 Aksjer, Kryptovaluta, Indekser, Valuta og Råvarer
  • Finn inspirasjon med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gjennom aksjesparekonto
  Kostnad per handel 0 kr. Minimumsinnskudd 0 kr. Mobil App Store
  7/10
  KJØP KRYPTO Les anmeldelse Alle investeringer foregår på egen risiko. Man kan risikere å tape sitt investerte beløp.

Hva bestemmer hastigheten på 0x?

Det enkle svaret er at 0x er drevet av tilbud og etterspørsel, som for øvrig gjelder nesten alle kryptovaluta. Tilbud betyr antall tilgjengelige 0x, mens etterspørsel betyr antall interesserte. Så hvor mange mynter er det og hvor mange vil kjøpe 0x?

Jo færre mynter på markedet, og jo flere interessenter, desto høyere pris. Tilsvarende vil et større tilbud og en lavere etterspørsel føre til lavere pris.

Så det er hovedsakelig tilbud og etterspørsel etter 0x som bestemmer prisen – men hva påvirker tilbud og etterspørsel ? Flere faktorer spiller inn her, men etterspørselen påvirkes av mediedekning, kjendismeninger, sosiale forum og den generelle omtalen om 0x. Tilbudet styres enkelt og greit av antall mynter.

Disse faktorene påvirker 0x prisen:

 • Tilbud og etterspørsel: Tilbud og etterspørsel er selve katalysatoren, dvs. hva avgjør om prisen vil stige eller falle for 0x. Hvis etterspørselen er høy, vil prisen stige, men hvis etterspørselen er lav, vil prisen falle. Samtidig må Tilbudet (antall mynter) tas i betraktning. En krypto med stort tilbud (f.eks. Shiba Inu) vil mest sannsynlig ikke oppleve en så høy pris pr. Mynt som f.eks Bitcoin, hvor tilbudet er lavt.
 • Mediedekning / omdømme: Det finnes flere eksempler på hvordan mediedekning, omdømme, meninger til viktige personer og sosiale forum kan påvirke etterspørsel og dermed pris. Bitcoin opplevde sin beste vekst noensinne tidlig i 2021 som et resultat av Teslas nyheter om å godkjenne Bitcoin på sine elbiler, med flere som også ser veldig positivt på teknologien. Bitcoin ble dermed omtalt som fremtidens betalingsmetode, noe som fikk etterspørselen til å skyte i været. På samme måte førte negativ publisitet (Teslas fullstendige reversering av bitcoins-godkjenning, Kinas forbud mot gruvedrift, usikkerhet angående kryptovalutaens strømforbruk) etterspørselen og prisene til å stupe. Deretter har kryptovalutaen steget igjen på grunn av ny publisitet.
 • Gruvedrift / Antall mynter: Gruvedrift er en prosess for å verifisere transaksjoner, og dette gjøres ved å løse omfattende oppgaver. Personene som løser disse oppgavene blir belønnet med et visst antall mynter.

Det er viktig å forstå at faktorene ovenfor er nært beslektet. Du vet at i perioder med god mediedekning og positiv omtale på sosiale forum og lignende, vil etterspørselen på 0x øke, noe som igjen vil føre til at prisen stiger. Tilsvarende vet du at negativ omtale, som Kinas forbud mot gruvedrift, vil føre til fallende etterspørsel og dermed fallende priser.

Se andre kryptovalutapriser.

0x prisutvikling – Vil prisen stige eller falle?

Ettersom prisen er drevet av ustabile faktorer som tilbud og etterspørsel på 0x samt publisitet og omdømme, er det kanskje ikke så rart at prisen er ganske volatil. Disse faktorene gjør det imidlertid relativt enkelt å forutsi kortsiktig prisutvikling. I perioder med mye publisitet rundt kryptovaluta og spesielt 0x, og spesielt positiv publisitet, kan du forvente sterk prisvekst. Er publikum derimot negativ, kan du forvente et prisfall.


Uansett er det viktig at selv med lovende fremtidsutsikter og med betydelige posisjon i markedet, er det en investering med risiko. Historisk avkastning og fremtidige prognoser er ingen garanti for profitt. Her er risikoen for å tape penger like stor som å tjene penger.

Skal du investere er det derfor viktig å ikke bruke mer enn du kan tape, og holde deg oppdatert på kursutviklingen. Du vil da lettere sikre gevinster og forhindre tap.


Vil du lære mer om 0x? Da kan du lese artikkelen: Kjøp 0x!

KJØP OX HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål

Hva er prisen for 0x (ZRX)?

Prisen på 0x endres hvert sekund. Du kan se gjeldende kurs for 0x her

Hva bestemmer prisen på 0x?

Prisen på 0x bestemmes av tilbud og etterspørsel. Dette betyr at jo flere som kjøper 0x, jo mer stiger prisen.

Hva koster en 0x?

Prisen på 0x er i stadig endring, men i vår artikkel kan du se prisen på 0x 100 % oppdatert i sanntid.

Bør jeg kjøpe 0x?

Det avhenger av investeringsstrategien din. Du kan starte med å lese artikkelen vår om 0x og deretter se om det er en god investering for din strategi.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen