Enjin (ENJ) Kurs 2022

enjincoin
enjincoin

Enjin Coin (ENJ)

Price
13.68

Kryptovalutaen Enjin (ENJ) har steget enormt mye i verdi siden lanseringen i 2017. Bare i 2021 er Enjin Coin oppe over 1000 prosent, mens den har siden lanseringen steget med over 100,000 prosent! I denne artikkelen ser vi på Enjin Kurs og hvilke faktorer som påvirker prisen.

Kjøp Enjin Kryptoaktiva er uregulerte i deler av EU og Storbritannia.
Ingen forbrukerbeskyttelse.
Kapitalen din er utsatt for risiko.

Hva er Enjin?

 • Enjin Coin er en kryptovaluta. Den tilhører et økosystem for blokkjedebaserte spillprodukter.
 • Enjin fungerer også som en markedsplass for NFT-er.
 • Enjin Coin er for tiden blant de 100 største kryptoene på markedet, med en markedsverdi på rundt 2 milliarder dollar.
 • Blokkjedebaserte spill som Enjin, har blitt svært populære den siste tiden.
Kjøp Enjin Kryptoaktiva er uregulerte i deler av EU og Storbritannia.
Ingen forbrukerbeskyttelse.
Kapitalen din er utsatt for risiko.

Enjin Coin Kurs Graf – Slik har prisen utviklet seg

Enjin Coin kurs har, som du ser på grafen steget vanvittig mye særlig i 2021. Likevel er kryptoen svært volatil, som betyr at prisen svinger mye.

Beste notering noensinne var 25.november 2021, da prisen var på 4,48 dollar. I skrivende stund er kursen på 2,28 dollar, noe som tilsvarer en nedgang på rundt 50%. Tross nedgangen er Enjin fortsatt betydelig opp sammenlignet med starten av 2021, og spesielt sammenlginet med lanseringen i 2017.

Perioder med en prisvariasjon på opptil flere titallsprosent er altså ikke unormalt, men hvorfor er det slik? Hva er det som forårsaker disse kraftige prissvingningene?

I neste avsnitt ser vi på hvilke faktorer som faktisk påvirker kursen.

 • Rating
  Hva vi tror
  • Velg mellom 700 aksjer som CFD-er
  • Optimaliserer strategien din med AI-analyse
  • Gratis Webinarer, kurs og guider
  Kostnad per handel Fra 3,5% Minimumsinnskudd 50$ Mobil App Store
  8/10
  KJØP KRYPTOVALUTAER Les anmeldelse CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring.
  66% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen.
  Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den store risikoen for å tape pengene dine.
 • Rating
  Hva vi tror
  • Velg mellom 20.000 Aksjer, Kryptovaluta, Indekser, Valuta og Råvarer
  • Finn inspirasjon med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gjennom aksjesparekonto
  Kostnad per handel 0 kr. Minimumsinnskudd 0 kr. Mobil App Store
  7/10
  KJØP KRYPTOVALUTAER Les anmeldelse Alle investeringer foregår på egen risiko. Man kan risikere å tape sitt investerte beløp.
 • Rating
  Hva vi tror
  • Optimaliserer strategien din med AI-analyse
  • Velg mellom 3000+ CFD-er
  • Gratis Webinarer, kurs og guider
  Kostnad per handel 0 kr. Minimumsinnskudd 0 kr. Mobil App Store
  8/10
  KJØP KRYPTOVALUTAER Les anmeldelse 73,81% av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen.
  Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine.
Se mer +

Hvilke faktorer påvirker Enjin kurs?

Alle som ønsker å investere bør kjenne til faktorene som påvirker prisen. Du sette en egen Enjin kurs prognose og på den bedre forutsetningen for å lykkes med investeringen.

Det er nemlig slik at med en grunnleggende forståelse av hvilke faktorer som påvirker prisen, kan du enklere sikre gevinster og forhindre tap. Dette er spesielt viktig ønsker å du å oppnå fortjeneste på kortere sikt ved å drive med aktiv trading.

Disse faktorene påvirker ENJ coin kurs:

 • Tilbud og etterspørsel: Tilbud og etterspørsel er det som i størst grad påvirker prisutviklingen. Tilbudet sier noe om antall mynter som er tilgjengelig, mens etterspørselen sier noe om hvor mange som ønsker å kjøpe Enjin coin. Er tilbudet høyt og etterspørselen lav, kommer Enjin coin pris til å falle. I motsatt tilfelle der tilbudet er lavt og etterspørselen er høy, kommer prisen til å stige.    
 • Hype, sosiale trender og omdømme: Det som i størst grad påvirker etterspørselen er hype, sosiale trender og omdømme. NFT-er har virkelig vært i vinden den siste tiden, og siden Enjin er en digital markedsplass for NFT, har det slått svært positivt ut for prisen til ENJ. Hypen er altså stor og dermed ønsker flere å kjøpe. Skulle hypen avta er det ventet at også etterspørselen vil avta.
 • Media og sosiale plattformer: Media har også stor makt, i den forstand at det skaper hype og trender, noe særlig sosiale plattformer gjør. Bare se på hvor mye hype Reddit, Twitter osv har skapt det siste året. Både Dogecoin, Shiba Inu og de mye omtalte «meme-aksjene» har vokst svært mye kun som følger av hype på sosiale medier.
 • Kryptoens utvikling: Utviklingen har naturligvis mye å si for interessen blant folk. Nettverksendringer/forbedringer osv vil typisk føre til enten prisfall eller økning, alt ettersom om endringen er positiv eller ei.
 • Mining/Staking: Mining/staking er prosessen som utvinner nye krypto fra blokkjeden. Derfor påvirkes tilbudet av mining eller staking. Enjin Coin har et totalt tilbud på 1 milliarder, der det nåværende sirkuleringen på rundt 800 millioner.
Enjin Coin kurs

Enjin kurs prognose – Kommer prisen til å stige?

Enjin coin pris påvirkes av flere uforutsigbare faktorer som tilbud og etterspørsel, samt hype og sosiale trender. Derfor er det vanskelig å spå om prisen kommer til å stige, i alle fall på lengre sikt.

Det imidlertid flere prognoser på at prisen vil stige godt de neste årene. Dette på grunn av den høye, nåværende etterspørselen og ikke minst på grunn av NFT-ers høye popularitet.  

NFT, kryptokunst, eller digital kunst som det også er kjent som, har blitt adoptert av flere bransjeledende merkevarer og bedrifter. I tillegg er det stadig flere som velger å investere i slike digital kunstverk, deriblant Kygo som har kjøpt NFT-er for millioner av kroner.

Dette gjør at flere forventer at markedet skal fortsette å vokse videre, noe som mest sannsynlig vil slå positivt ut for Enjin Kurs. Dessuten har desentraliserte tjenester og såkalte DeFi- applikasjoner også blitt vurdert som noe som kan ha betydning for fremtiden.

Det er med andre ord spennende tider i vente for Enjin, og det er helt klart en kurs med høyt potensial til å stige videre. Samtidig er det viktig å forstå at prognoser kun er basert på antagelser, og må derfor ikke sees på som garantier.

Oppsummering – Er Enjin coin en god investering?

Enjin kurs har en formidabel vekst de siste årene, og har gitt ellevill avkastning til dets investorer. Siden lanseringen er kryptoen oppe med over 100,000 prosent, noe som ikke er annet enn ekstraordinært!

Samtidig er vi nødt til å anerkjenne kryptoens betydelige potensial. Det jo ikke uten grunn at dagens eksperter og analytikere spår fortsatt prisvekst i fremtiden?

Det er dog en investering som svinger mye i verdi, noe som for øvrig gjelder stort sett alle krypto. Du må derfor vurdere om du er villig til å leve med risikoen som investeringen innebærer. Her er sannsynligheten for dramatiske prisfall like store som en avkastning på flere titallstusen prosent.

Så potensialet for gode gevinster er skyhøyt, men likeså er risikoen for tap. Har du allerede bestemt deg for å investere? Da anbefaler vi å jevne følge kursutviklingen. På den måten kan du forhindre å tape for mye penger skulle prisen falle drastisk, samt at det muliggjør sikring av gevinster.

Les om kjøp av Enjin Coin her.

Kjøp Enjin Coin Kryptoaktiva er uregulerte i deler av EU og Storbritannia.
Ingen forbrukerbeskyttelse.
Kapitalen din er utsatt for risiko.

Ofte stilte spørsmål