Enjin Kurs i Sanntid (ENJ/NOK) & Kurshistorikk

enjincoin
enjincoin

Enjin Coin (ENJ)

Price
3.87

Kryptovalutaen Enjin (ENJ) har steget enormt mye i verdi siden lanseringen i 2017. Bare i 2021 er Enjin Coin oppe over 1000 prosent, mens den har siden lanseringen steget med over 100,000 prosent! I denne artikkelen ser vi på Enjin Kurs og hvilke faktorer som påvirker prisen.

KJØP KJØP ENJIN COIN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er Enjin?

 • Enjin Coin er en kryptovaluta. Den tilhører et økosystem for blokkjedebaserte spillprodukter.
 • Enjin fungerer også som en markedsplass for NFT-er.
 • Enjin Coin er for tiden blant de 100 største kryptoene på markedet, med en markedsverdi på rundt 2 milliarder dollar.
 • Blokkjedebaserte spill som Enjin, har blitt svært populære den siste tiden.
KJØP KJØP ENJIN COIN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Enjin Coin Kurs Graf – Slik har prisen utviklet seg

Enjin Coin kurs har, som du ser på grafen steget vanvittig mye særlig i 2021. Likevel er kryptoen svært volatil, som betyr at prisen svinger mye.

Beste notering noensinne var 25.november 2021, da prisen var på 4,48 dollar. I skrivende stund er kursen på 2,28 dollar, noe som tilsvarer en nedgang på rundt 50%. Tross nedgangen er Enjin fortsatt betydelig opp sammenlignet med starten av 2021, og spesielt sammenlginet med lanseringen i 2017.

Perioder med en prisvariasjon på opptil flere titallsprosent er altså ikke unormalt, men hvorfor er det slik? Hva er det som forårsaker disse kraftige prissvingningene?

I neste avsnitt ser vi på hvilke faktorer som faktisk påvirker kursen.

 • Firi toplist stb
  Vurdering
  Hva vi tror
  • Enkel og rask registrering
  • Troverdig og trygt
  • Kjøp av digital valuta med norske kroner
  Kostnad per handel 0,5 % spredning på både kjøp og salg. Minimumsinnskudd Fra 0 kr. Mobil App Store
  8/10
  KJØP KRYPTO Les anmeldelse Husk at kjøp og salg av kryptovaluta innebærer høy risiko.
  Historisk avkastning aldri er noen garanti for fremtidig avkastning.
 • saxo toplist stb 2
  Vurdering
  Hva vi tror
  • Velg mellom 20.000 Aksjer, Kryptovaluta, Indekser, Valuta og Råvarer
  • Finn inspirasjon med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gjennom aksjesparekonto
  Kostnad per handel 0 kr. Minimumsinnskudd 0 kr. Mobil App Store
  7/10
  KJØP KRYPTO Les anmeldelse Alle investeringer foregår på egen risiko. Man kan risikere å tape sitt investerte beløp.

Hvilke faktorer påvirker Enjin kurs?

Alle som ønsker å investere bør kjenne til faktorene som påvirker prisen. Du sette en egen Enjin kurs prognose og på den bedre forutsetningen for å lykkes med investeringen.

Det er nemlig slik at med en grunnleggende forståelse av hvilke faktorer som påvirker prisen, kan du enklere sikre gevinster og forhindre tap. Dette er spesielt viktig ønsker å du å oppnå fortjeneste på kortere sikt ved å drive med aktiv trading.

Disse faktorene påvirker ENJ coin kurs:

 • Tilbud og etterspørsel: Tilbud og etterspørsel er det som i størst grad påvirker prisutviklingen. Tilbudet sier noe om antall mynter som er tilgjengelig, mens etterspørselen sier noe om hvor mange som ønsker å kjøpe Enjin coin. Er tilbudet høyt og etterspørselen lav, kommer Enjin coin pris til å falle. I motsatt tilfelle der tilbudet er lavt og etterspørselen er høy, kommer prisen til å stige.    
 • Hype, sosiale trender og omdømme: Det som i størst grad påvirker etterspørselen er hype, sosiale trender og omdømme. NFT-er har virkelig vært i vinden den siste tiden, og siden Enjin er en digital markedsplass for NFT, har det slått svært positivt ut for prisen til ENJ. Hypen er altså stor og dermed ønsker flere å kjøpe. Skulle hypen avta er det ventet at også etterspørselen vil avta.
 • Media og sosiale plattformer: Media har også stor makt, i den forstand at det skaper hype og trender, noe særlig sosiale plattformer gjør. Bare se på hvor mye hype Reddit, Twitter osv har skapt det siste året. Både Dogecoin, Shiba Inu og de mye omtalte «meme-aksjene» har vokst svært mye kun som følger av hype på sosiale medier.
 • Kryptoens utvikling: Utviklingen har naturligvis mye å si for interessen blant folk. Nettverksendringer/forbedringer osv vil typisk føre til enten prisfall eller økning, alt ettersom om endringen er positiv eller ei.
 • Mining/Staking: Mining/staking er prosessen som utvinner nye krypto fra blokkjeden. Derfor påvirkes tilbudet av mining eller staking. Enjin Coin har et totalt tilbud på 1 milliarder, der det nåværende sirkuleringen på rundt 800 millioner.
Enjin Coin kurs

Enjin kurs prognose – Kommer prisen til å stige?

Enjin coin pris påvirkes av flere uforutsigbare faktorer som tilbud og etterspørsel, samt hype og sosiale trender. Derfor er det vanskelig å spå om prisen kommer til å stige, i alle fall på lengre sikt.

Det imidlertid flere prognoser på at prisen vil stige godt de neste årene. Dette på grunn av den høye, nåværende etterspørselen og ikke minst på grunn av NFT-ers høye popularitet.  

NFT, kryptokunst, eller digital kunst som det også er kjent som, har blitt adoptert av flere bransjeledende merkevarer og bedrifter. I tillegg er det stadig flere som velger å investere i slike digital kunstverk, deriblant Kygo som har kjøpt NFT-er for millioner av kroner.

Dette gjør at flere forventer at markedet skal fortsette å vokse videre, noe som mest sannsynlig vil slå positivt ut for Enjin Kurs. Dessuten har desentraliserte tjenester og såkalte DeFi- applikasjoner også blitt vurdert som noe som kan ha betydning for fremtiden.

Det er med andre ord spennende tider i vente for Enjin, og det er helt klart en kurs med høyt potensial til å stige videre. Samtidig er det viktig å forstå at prognoser kun er basert på antagelser, og må derfor ikke sees på som garantier.

Oppsummering – Er Enjin coin en god investering?

Enjin kurs har en formidabel vekst de siste årene, og har gitt ellevill avkastning til dets investorer. Siden lanseringen er kryptoen oppe med over 100,000 prosent, noe som ikke er annet enn ekstraordinært!

Samtidig er vi nødt til å anerkjenne kryptoens betydelige potensial. Det jo ikke uten grunn at dagens eksperter og analytikere spår fortsatt prisvekst i fremtiden?

Det er dog en investering som svinger mye i verdi, noe som for øvrig gjelder stort sett alle krypto. Du må derfor vurdere om du er villig til å leve med risikoen som investeringen innebærer. Her er sannsynligheten for dramatiske prisfall like store som en avkastning på flere titallstusen prosent.

Så potensialet for gode gevinster er skyhøyt, men likeså er risikoen for tap. Har du allerede bestemt deg for å investere? Da anbefaler vi å jevne følge kursutviklingen. På den måten kan du forhindre å tape for mye penger skulle prisen falle drastisk, samt at det muliggjør sikring av gevinster.

Les om kjøp av Enjin Coin her.

KJØP KJØP ENJIN COIN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Enjin Coin?

Enjin Coin er en kryptovaluta som er driftet på en plattform for desentraliserte spillapplikasjoner.

Hva er Enjin kurs i øyeblikket?

Enjin Coin pris er i skrivende stund på 2,3 dollar.

Hvor kan jeg kjøpe Enjin?

Du kan kjøpe Enjin på handelsplattformen Coinbase.

Hvordan kjøpe Enjin Coin?

For å kjøpe Enjin må du opprette konto på en kryptobørs. Vi anbefaler Coinbase. Deretter gjør du et innskudd før du kan begynne investeringen.

Er Enjin en god investering?

Enjin er en kryptovaluta med en sterk vekst det siste året. Flere eksperter spår også ytterligere vekst i fremtiden, men merk at det er en investering med høy risiko på grunn av høy volatilitet.  

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen