Kjøp 1Inch: Flott guide (2024 oppdatering)

«Hvordan kjøpe 1Inch?» er et spørsmål som stadig vekk dukker opp, og i denne artikkelen ser du hvordan!

Vår oversiktlige steg-for-steg guide viser enkelt hvordan du kommer i besittelse av det fremadstormende DeFi-tokenet. Du finner også svar på hva som er beste plass å handle i fra.

Ikke nok med det, vi forklarer i tillegg hva som gjør dette til en spennende investering og hvorfor kryptoen har blitt så populær. Lurer du på hva 1Inch er for noe? Da bør du lese artikkelen videre.

KJØP 1INCH I DAG Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hvorfor kjøpe 1Inch?

 • 1Inch token har en formidabel vekst på rundt 100% siden lanseringen i slutten av 2020.
 • Kryptoen er spådd av diverse analyseselskap, deriblant WalletInvestor, å stige med rundt 400% innen 2025.
 • Du kan kjøpe 1inch til en lav pris på rundt 4 dollar.
 • Kursen er volatil. Det gjør at du kan spekulere i prisbevegelser og oppnå avkastning på kortere sikt.
KJØP 1INCH I DAG Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp 1Inch – Steg for steg   

Kjøpsprosessen er ikke veldig omfattende, og gjennomføres på et blunk følger du guiden stegvis. Alt du må gjøre er:

 • Finne egnet handelsplattform
 • Registrere deg og opprette konto
 • Finansiere kontoen
 • Starte investeringen

Som skrevet er Coinbase vår favorittplass å kjøpe krypto fra, og nettopp derfor er guiden tatt med utgangspunkt i Coinbase.

Ønsker du å heller bruke andre plattformer? Nedenfor besk river vi hvilke faktorer du bør vurdere ved valg av kryptovaluta børs.

Steg-for-steg guiden

 • Opprett en konto på Coinbase.
 • Fullfør ID-verifisering.
 • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
 • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
 • Husk å sette opp stop-loss.
 • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP 1INCH I DAG Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er 1Inch?

1Inch er en «DEX» aggregator, også kjent som en desentralisert børs, som skal hjelpe brukere å finne de laveste handelsgebyrene på tvers av forskjellige DeFi-plattformer. Det betyr at 1Inch platform søker etter de laveste handelsavgiftene og forslår hvordan du bør handle kryptovaluta.

Denne protokollen ble utviklet av to programvareutviklere med navn Sergej Kunz og Anton Bukov. De har begge lang erfaring innen blant annet cybersikkerhet, og har lenge vært opptatt av desentralisert finans.

Desentralisert finans er kategorisert som finansielle tjenester uten behov for mellomledd som en bank. Utviklerne ønsket nemlig en handelsplattform, eller en vekslingsbørs, hvor du og andre brukere kan «bytte», samt kjøpe og selge kryptovaluta uten å involvere et mellomledd.

Utviklingen av DeFi-plattformen startet i 2019 og helt på tampen av 2020 ble 1Inch lansert, som den første børsen til å effektivt søke etter de laveste handelsavgiftene på tvers av desentraliserte børser.

Hva gjør 1Inch unik?

Det unike med 1Inch er enkelt og greit det faktum at plattformen finner og forslår hvor du kan handle «billigst mulig».

Se for deg at du kjøper store mengder krypto, og da jevne mellomrom. For hver handel er du nødt til å betale et gebyr. Etter hvert som handlene hoper seg opp, akkumulerer også gebyrene.

1Inch har som mål å forhindre at især tradere skal oppleve at gebyrene spiser opp investeringssummen.

Dessuten har plattformen lagt stor vekt på brukervennlighet, noe som kommer til tyd i deres brukergrensesnitt. Det er enkel og entydig plattform uten omfattende og komplekse funksjoner.

Dette har gjort at 1Inch er en av de mest fremtredende DeFi-applikasjonene for tiden.  

1inch logo

Er 1Inch en god investering?

Ingen kan si for sikkert om 1Inch token vil vise seg som en god investering eller ikke. Det finnes prognoser på at prisen kommer til å stige i fremtiden, men dette er kun antagelser og ingen garantier.

Det som derimot gjør at 1Inch virker som en potensielt god investering er det faktum at prisen allerede har en sterk vekst, og selvsagt plattformens potensielle betydning for fremtiden.

1Inch er oppe med rundt 100% siden lansering, i tillegg til at kryptoen opplever for tiden høy etterspørsel. Det indikerer fortsatt prisvekst i fremtiden. Dessuten er det beundringsverdig hvor raskt kryptoen har vokst i popularitet i et markedet med stor konkurranse.

Populariteten kommer nok av plattformens formål. Det er nemlig den første protokollen til å lete og finne de laveste handelsavgiftene på tvers av DEX-agitatorer, noe som ikke er annet enn unikt.

Skulle desentraliserte børser adopteres i større grad i fremtiden, er det ingen tvil om at 1Inch kan stige hinsides mye. Potensialet er altså skyhøyt, men du må også være klar over risikoen som er involvert.

Hva er risikoen?

Kryptoinvesteringer regnes som høy risiko av flere grunner. Først og fremst er det uregulert objekt, der prisen kun er styrt av forholdet mellom tilbud og etterspørsel. Det gjør at prisen kommer til å svinge voldsomt betyr at prisen svinger voldsomt, og som også betyr at prisen i prinsippet kan falle ned til null og niks når som helst.

Dessuten er det stor uenighet om hvilken betydning kryptovaluta kommer til å ha for fremtiden.  Noen vurderer det som tidenes spekulasjonsboble, tilnærmet «dotcom-boblen» på starten av 2000-tallet, mens andre tror krypto, Defi og blokkjede-teknologi har kommet for å bli.

Skulle dette vise seg som en boble kan tapene bli fatale, men er det faktisk noe som i større grad for fotfeste er det ingen grenser for hvor mye krypto stige.

Så den potensielle oppsiden er astronomisk, men det er også risikoen.  

Fordeler

 • Kryptoen har en god vekst det siste året.
 • Høy etterspørsel indikerer fremtidig prisvekst, i alle fall på kortere sikt
 • Det er en av de mest voksende DeFi-applikasjonene. Desentralisert finans har i løpet av 2020 og 2021 blitt et meget populært marked.
 • Prisvolatiliteten gjør at du kan oppnå høye gevinster på kort sikt.

Ulemper

 • Høy volatilitet betyr også høyere risiko.
 • Krypto er uregulerte objekt som kun styres av tilbud og etterspørsel. Opplever allmennheten kryptoen som ubetydelig kan prisen i prinsippet falle ned til null.

1Inch kurs – Vil tokenet stige i fremtiden?

Som nevnt i avsnittet ovenfor er det ingen som vet for sikkert om prisen kommer til å stige eller falle i fremtiden. Det er imidlertid for tiden sterke indikasjoner på prisen kommer til å stige, i alle fall på kortere sikt. Dette på grunn av høy etterspørsel.

Det eneste som kan sies for sikkert er at 1Inch kurs kommer til å svinge, noe den også har gjort frem til nå. Kursen er for eksempel oppe 100% siden lanseringen, men fortsatt betydelig ned siden toppnoteringen i mai. Samtidig har kryptoen steget med 30% den siste måneden.

Du må med andre ord forvente at kursen kan falle og stige flere prosent på korte tidsrom, som da kursen falt med rundt 100% på kun 10 dager i midten i mai. Men hva er det som får prisen til å svinge så mye?

Les mer om 1inch kurs.

Følgende faktorer påvirker 1Inch kurs:

 • Tilbud og etterspørsel
 • Nyheter, hype, omtale, sosiale forum, etc
 • Utviklingen til kryptoen og resten av markedet
Les mer om 1inch

Oppsummering – Bør jeg kjøpe 1Inch?

Om du bør kjøpe 1Inch eller ikke kommer an på din risikotoleranse. Er du egentlig tilfreds med risikoen som er involvert?

Om ja, kan 1Inch passe godt for langsiktige investorer som har tro på kryptomarkedet, og da spesielt desentraliser finans, vil fortsette å vokse. Kryptoen har nemlig et seriøst og oppegående formål og kan allerede vise til en sterk vekst.

Dessuten kan kryptoen, som for øvrig gjelder de fleste kryptoaktiva, være et gunstigt objekt for aktive tradere. På grunn av de hyppige prisbevegelsene er det fullt mulig å oppnå høy fortjeneste på kortere sikt.

Det du uansett må huske er at risikoen er høy. Du må derfor aldri investerer mer penger enn du har råd til å tape.

Ofte stilte spørsmål

Hva er 1Inch?

1Inch er en kryptovaluta som tilhører en DeFi-plattform som finner de beste handelsavgiftene på tvers av desentraliserte børser.

Hvor kan jeg kjøpe 1Inch?

Du kan kjøpe 1Inch på en handelsplattform som Coinbase. Dette er en verdensledende plattform med en rekke prisbelønte funksjoner.

Hvor mye koster 1Inch?

1Inch kurs er i skrivende stund 4,3 dollar. Se 1Inch kurs her.

Hvordan kjøpe 1Inch?

Du må først opprette konto på en handelsplattform. Vi anbefaler Coinbase. Du må deretter gjøre et innskudd før du kan kjøpe 1Inch. Se hvordan kjøpe 1Inch her.

Er 1Inch en god investering?

1Inch har en god vekst siste året og er spådd å stige i fremtiden på grunn av høye etterspørsel. Det er altså indikasjoner på at det kan være en god investering, men husk at høy risiko for tap også er involvert.

Vil 1Inch stige i verdi?

Det er flere prognoser som viser at prisen vil stige. Det er derimot ingen som vet for sikkert. Prognoser og historisk avkastning er nemlig aldri garant

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen