1inch i Sanntid (1INCH/NOK) & Kurshistorikk

1inch
1inch

1inch (1INCH)

Price
4.48

1Inch kurs har siden slutten av 2020 og frem til i dag opplevd en betydelig vekst på rundt 100%. Prisen er likevel meget volatil og svinger stadig vekk i verdi – men hvorfor?

I denne artikkelen forklarer vi hva som forårsaker de kraftige prissvingningene. Du finner også live graf over utviklingen, slik at du enkelt får kontroll over 1Inch pris.

Hva er 1Inch?

 • 1Inch token er en kryptovaluta som fungerer på en desentralisert børs med samme navn.
 • 1Inch exchange søker på tvers av desentraliserte børser for å finne de laveste handelsavgiftene når du kjøper kryptovaluta.
 • Plattformen er kategorisert som en Defi-applikasjon, og den har opplevde en voldsom vekst den siste tiden.
 • Kryptoen har steget med 100% siden laseringen i slutten av 2020. Bare siste måneden er prisen steget med nærmere 30%.

Du kan enkelt kjøpe 1Inch på handelsplattformen Coinbase. Dette er en prisbelønt plattform kjent for sine lave gebyrer og innovative funksjoner. Lurer du på hvordan kjøpe, eller kanskje du ønsker ytterligere beskrivelser på hva 1Inch er? Da kan du lese artikkelen Kjøpe 1Inch!

1Inch Live Graf – Slik har prisen utviklet seg

Som grafen viser har 1Inch Crypto en god vekst siden lanseringen. Likevel har prisen variert voldsomt. Ved utgangen av 2020 kostet en mynt rundt 2,3 dollar. Kun en måned etter hadde imidlertid prisen doblet seg.

I midten av mai nådde kursen hittil bestenotering med en pris på 7,45 dollar, mens kursen i dag er på rundt 4 dollar. Dette tilsvarer en nedgang på nesten 100%.

I neste avsnitt beskriver vi hva som påvirker 1Inch kurs.

 • Firi toplist stb
  Vurdering
  Hva vi tror
  • Enkel og rask registrering
  • Troverdig og trygt
  • Kjøp av digital valuta med norske kroner
  Kostnad per handel 0,5 % spredning på både kjøp og salg. Minimumsinnskudd Fra 0 kr. Mobil App Store
  8/10
  KJØP KRYPTO Les anmeldelse Husk at kjøp og salg av kryptovaluta innebærer høy risiko.
  Historisk avkastning aldri er noen garanti for fremtidig avkastning.
 • saxo toplist stb 2
  Vurdering
  Hva vi tror
  • Velg mellom 20.000 Aksjer, Kryptovaluta, Indekser, Valuta og Råvarer
  • Finn inspirasjon med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gjennom aksjesparekonto
  Kostnad per handel 0 kr. Minimumsinnskudd 0 kr. Mobil App Store
  7/10
  KJØP KRYPTO Les anmeldelse Alle investeringer foregår på egen risiko. Man kan risikere å tape sitt investerte beløp.

Hva påvirker 1Inch kurs utvikling?

Skal du investere er det utrolig viktig med en forståelse for hva som faktisk påvirker prisen. Har du en viss forståelse og innsikt kan du enklere sette egne prisprognoser. Du kan da enklere sikre gevinster og redusere eventuelle tap.

Å holde seg oppdatert på faktorene som påvirker kursen er spesielt viktig for aktive tradere, som ønsker å spekulere i prisbevegelsene for å oppnå fortjeneste på kort sikt.

Disse faktorene påvirker kursutviklingen:

 • Tilbud og etterspørsel: Tilbudet og etterspørselen sier noe omhvor mange som ønsker å kjøpe 1Inch, og hvor mange tokens som er tilgjengelig. Er tilbudet lavt og etterspørselen høy kan du forvente en svært høy pris, lignende som Bitcoins (En Bitcoin er verdt over 500,000 kroner). Skulle derimot tilbudet være høyt og etterspørselen lav, vil prisen være lav. Det er altså forholdet mellom tilbud og etterspørsel som avgjør hvor høye eller lavt prisen kommer til å stige.   
 • Hype/omtale/ omdømme: Det som i størst grad påvirker etterspørselen (antall kjøpere), er hype, omtale og omdømme. Desto bedre omtalen er og desto høyere hypen er – jo flere kommer til å kjøpe 1inch. Dette vil igjen få en positiv effekt på prisen som kommer til å stige. På samme måte vil lite hype og generelt dårlig omtale og omdømme føre til en lavere etterspørsel, og dermed lavere pris.
 • Nyheter om kryptoen: Medias dekning kan også påvirke i stor grad. Bare se hva som skjedde med Bitcoin prisen etter at det ble kjent at Kina ville forby all form for mining. Bitcoin kurs halverte seg nesten umiddelbart etter at nyheten sprakk.  
 • Kryptoen utvikling: Nettverksforbedringer og generelle oppdateringer kan også påvirke prisen, både i positiv og negativ forstand.
 • Mining/Staking: Mining og staking er det som styrer tilbudet. Det er dette som er prosessen som utvinner nye tokens fra blokkjeden. For tiden finnes det 180,000 1Inch tokens, der det totale tilbudet er på 1,5 milliarder. Når de resterende myntene mines kan prisen falle noe som følger av et større tilbud.

De nevnte faktorene henger tett sammen og må sees som en sammenheng. Du vet for eksempel at høy etterspørsel er det som får prisen til å øke, men for at etterspørselen skal øke er kryptoen avhengige av faktorer som positiv omtale og opphaussing.

Uansett, med en grunnleggende forståelse og innsikt i disse faktorene, kan du nokså enkelt sette en egne 1Inch kurs prognose på kortere sikt.

1inch logo

1Inch pris prognose – Kommer kursen til å stige?

Det er flere prognoser som viser at 1Inch kurs kommer til å stige i fremtiden. Prognosene anslår at kursen kan stige flere hundre prosent ved inngangen til 2025. Dette er tatt med utgangspunkt i den nåværende etterspørselen, og den forventet etterspørselen i fremtiden.

Ekspertene anslår også at desentralisert børser etter hvert vil oppleve et betydelig høyere handelsvolum, noe som mest sannsynlig kommer til å slå positivt ut for prisen til kryptoen.

Samtidig er det viktig å presisere at prognoser kun er antagelser basert på analyser. Det er med andre ord ingen garantier, og må ikke tas som en selvfølge, særlig når det er snakk om kryptovaluta.

Som nevnt er det ene og alene forholdet mellom tilbud og etterspørsel som styrer prisen, noe som gjør prisen meget uforutsigbar.

Det eneste som kan tas for god fisk er at prisen kan både falle og stige markant innenfor korte perioder, noe den også har gjort allerede.

Så for å konkludere om prisen kommer til å stige; ingen vet for sikkert, men det er i nåværende øyeblikk sterke indikatorer på at den kan gjøre det ettersom etterspørselen er høy. Dermed kan du forvente at 1Inch kurs kommer til å stige på kortere sikt, men vær oppmerksom på at det snur raskt. Plutselig faller prisen igjen.

Oppsummering – Bør jeg investere?

1Inch kurs har en god vekst siden lansering og er spådd og stige ytterligere i fremtiden. Spådommer er for øvrig KUN spekulativt og ikke garantier. Om du bør investere kommer derfor an på din risikotoleranse. Er du tilfreds med hyppige og kraftige prissvingninger?

Volatiliteten kan dog utnyttes av spekulanter som ønsker kortsiktig fortjeneste. Samtidig skal ikke det langsiktige potensialet undervurderes. Det er ikke uten grunn at kryptoeksperter spår kursoppgang, og det er tydelig at det er en krypto som kan få en viktig betydning for kryptomarkedet.

Dessuten er 1Inch pris ikke så altfor høy, noe som gjør den eventuelle oppsiden ikke akkurat ubetydelig.

Ofte stilte spørsmål

Hva er 1Inch?

Det er en kryptovaluta som tilhører en Defi-plattform, som skal søke på tvers av desentraliserte børser og finne de beste handelsavgiftene på kryptovaluta.

Hva er 1Inch kurs i øyeblikket?

1Inch kurs er i skrivende stund 4,3 dollar.

Se 1Inch kurs her.

Hvor kan jeg kjøpe 1Inch?

Du kan kjøpe 1Inch på handelsplattformen Coinbase.

Hvordan kjøpe 1Inch?

Du må først opprette konto på en kryptobørs. Vi anbefaler Coinbase. Du må deretter gjøre et innskudd før du kan kjøpe 1Inch. Se hvordan kjøpe 1Inch her.

Er 1Inch en god investering?

1Inch er spådd å stige i fremtiden og kan allerede vise til en sterk vekst. Det er imidlertid en investering med høy risiko på grunn av kraftige prissvingninger.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen